Van Autosmart-medewerker naar franchisenemer: Tom Vanhaverbeke neemt het roer van Autosmart Leeds (VK) over

21 maart, 2019

Tom Vanhaverbeke volgt het voorbeeld van een aantal andere regionale Autosmart-managers en neemt de stap om een onafhankelijke Autosmart-ondernemer te worden.

Tom1

Tom Vanhaverbeke ondertekent zijn franchiseovereenkomst met Autosmart

Tom heeft gedurende zijn loopbaan 14 jaar lang ondersteuning geboden aan het franchisenetwerk van Autosmart in zowel het VK als Nederland en deze ondernemingen geholpen om winstgevend, duurzaam en recessiebestendig te worden.

Hij begrijpt het franchisemodel van Autosmart dan ook volledig en besloot daarom zelf de kans te grijpen om een franchisenemer te worden in zijn woonplaats Leeds.

Tom neemt een bedrijf over dat al goed gepositioneerd is. Maar hij is zeker niet van plan het rustig aan te doen en vastbesloten om vele nieuwe klanten binnen te halen.

Hij zegt hier zelf het volgende over: “Ik woon en werk al jaren in de regio Leeds en heb altijd tegen mezelf gezegd dat als Steve Smith zijn bedrijf zou verkopen, ik dat graag zou willen overnemen.  Mijn ultieme plan is om binnen een paar jaar als franchisenemer meerdere showrooms te hebben.”

Als u producten van Autosmart wilt aanschaffen, ga dan naar onze website www.autosmart.nl en klik op “Vind een lokale dealer” voor het adres en de contactgegevens van een Autosmart-franchisenemer bij u in de buurt.

 

News, Nieuws