Kwaliteits- en milieubeleid

We nemen onze verantwoordelijkheid voor kwaliteit en het milieu heel ernstig. Al onze producten worden geproduceerd en regelmatig geëvalueerd om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Als ISO14001 gecertificeerd bedrijf bieden we milieuvriendelijke producten en milieuadvies dat u kan helpen om te voldoen aan de huidige wetgeving en veilige werkpraktijken in uw organisatie kan invoeren.

Bekijk hier onze kwaliteits- en milieubeleid:

 

WEEE-beleid

Terugnamebeleid (EU buiten VK)
Producten van Autosmart International Ltd die in andere EU-landen dan het VK worden verkocht, worden verkocht via franchisenetwerken. Franchisenemers buiten het VK kunnen effectieve importeurs worden en zijn in die hoedanigheid “producenten” van Autosmartproducten binnen het toepassingsgebied van de Europese WEEE-richtlijn. Het hoofdkantoor van Autosmart (indien van toepassing) of onze franchisenemers zijn geregistreerd met een WEEE-nalevingsplan in elk betreffend land.

Neem contact op met het hoofdkantoor van Autosmart info@autosmart.nl op 0800 288676278 of met uw lokale franchisenemer voor informatie over het terugnamebeleid.