Een veilige werkomgeving

Een veilige werkomgeving bij het schoonmaken van wagens is belangrijk voor al uw personeelsleden en bezoekers.  Autosmart biedt een breed gamma van ondersteuning & systemen die u helpen om te voldoen aan alle vereisten inzake veiligheid & gezondheid.

We bieden full service, gaande van boeken over veiligheid en gezondheid over muurschema‘s en etiketten voor al uw dispensers. Klik hier voor de SDS-informatie.

Gepersonaliseerde veiligheids- en gezondheidsmaterialen

We kunnen zelfs gepersonaliseerde, gemakkelijk te volgen muurschema‘s, reinigingsschema‘s en controlelijstformulieren creëren die ontworpen zijn met uw bedrijf in het achterhoofd.

Opleiding van personeel

Efficiënte werkpraktijken garanderen dat uw personeel voertuigen veilig, efficiënt en tegen de laagst mogelijke kost reinigt. We bieden een groot gamma aan training, waaronder gespecialiseerde training ter plaatse om te garanderen dat u het meeste uit uw producten haalt.

Meer informatie over onze trainingscursussen.

Volledig gamma aan persoonlijke beschermingsuitrusting

De showroom van Autosmart omvat een breed gamma aan persoonlijke beschermingsuitrusting zoals gezichtsmaskers, rubberen handschoenen en beschermde brillen voor al uw reinigingsvereisten voor voertuigen.