Als u op zoek bent naar een compacte, sterk klevende schuim die op het voertuig blijft en de contactduur tussen het product en het vuil maximaliseert voor de ultieme schoonmaakprestaties, dan hebben we het ideale product voor u.

Autosmart Snowfoam Pro is het ultieme product in sneeuwschuimtechnologie. Het is compactere, geconcentreerde, met citrus doordrenkte schuim die ontworpen is om op een voertuig te worden aangebracht met een hogedrukreiniger met een schuimkop of schuimpistool. Het zorgt ervoor dat u uw voertuig met een deken van zachter, compacter, witter schuim wordt bedekt om vuil en afval te verwijderen. Het bedekt het voertuig met een rijk, langdurig ‘sterk klevend’ schuim zodat u kunt zien welke stukken u hebt gemist. Bovendien blijft het schuim op het voertuig en niet op de vloer.

Als u een autoschoonmaker bent, is het gebruik van Snowfoam Pro zo snel en eenvoudig dat u maximale schoonmaakprestaties met een verbeterde waarde en doeltreffendheid krijgt, wat tijd, moeite en geld bespaart. Het is ook pH-neutraal en verwijdert geen beschermingssystemen voor was of verf, of keramische deklagen.

Snowfoam Pro is verkrijgbaar vanaf 21 juli – u kunt Snowfoam Pro vooruitbestellen bij uw lokale Autosmart-concessionaris.

Mis deze kans niet, bestel nu vooruit!

Neem contact op met uw lokale concessionaris om Snowfoam Pro nu HIER vooruit te bestellen.

HIER kunt u de productspecificaties van Snowfoam Pro raadplegen.

 

Snowfoam Pro Collage (2) Web Banner