Over ons

Autosmart is opgericht in 1979 en is de grootste producent en distributeur in het Verenigd Koninkrijk en Ierland van professionele voertuigreinigingsproducten voor handelaars. Geen enkel ander bedrijf heeft een dergelijke uitgebreide kennis van gespecialiseerde reinigingsvereisten voor deze markten.

Klanten zijn actief in heel wat sectoren waaronder wagenverkopers, poetsbedrijven, wegvervoerders, wagenverhuurbedrijven, autoschadebedrijven, landbouwdealers, reisbus- en busfirma’s, verhuur van constructiematerialen.

We hebben mobiele showrooms over gans Nederland die u regelmatig kunnen bezoeken, waar u ook bent. We bieden u een volledig productgamma aan alsook gespecialiseerde lokale ondersteuning en service. We zorgen voor onmiddellijke levering van de producten die u nodig hebt, zonder minimale bestelhoeveelheden of dure leverkosten.

Combineer dit met een ongeëvenaard productgamma en u zult begrijpen waarom we de marktleider zijn.

Onderzoek en ontwikkeling

Onze 300 gespecialiseerde voertuigreinigings- en onderhoudschemicaliën worden door ons ontwikkeld en geproduceerd door een enthousiast team van chemici en gespecialiseerde experten. Voortdurende productinnovatie en ontwikkeling vormt de basis van ons succes. Het team werkt nauw samen met industrieën, en laboratoria wereldwijd om nieuwe markettrends en klantvereisten voor te blijven.

Wat u ook reinigt of hoe vaak u het reinigt, we hebben de perfecte oplossing om te voldoen aan uw noden.