Autosmart 40ste verjaardag conferentie

21 oktober, 2019

Image 2 Conference

De Ruby Autosmart-conferentie en prijsuitreiking met diner verwelkomde franchisenemers en bedrijfseigenaren van over de hele wereld om de 40ste verjaardag te vieren en uit te kijken naar de volgende 40 jaar.

 

De conferentie werd gehouden in het prestigieuze Hilton St George’s Park hotel, de thuisbasis van het Football Association National Football Centre. Franchisenemers en afgevaardigden uit het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zweden en Nederland, en zelfs uit de Verenigde Staten en Australië ontmoetten elkaar en namen deel aan de viering voor deze 40ste verjaardag.

 

Algemeen directeur, Sophie Atkinson zei: “Autosmart werd opgericht in 1979. Ons idee was om de autodealer een mobiele showroomservice te bieden voor het uitstallen van producten. De onafhankelijke ondernemer stond hierbij centraal. De ondernemers geloofden in zichzelf, het Autosmart-systeem en gingen voor hun klanten een stap verder. Dit is vandaag nog steeds even belangrijk voor ons, net als zovele jaren geleden. We bestaan 40 jaar. We hebben de ervaring om te weten wie we zijn en waar we naartoe gaan. Samen hebben we een solide basis gelegd, die de komende 40 jaar voor ons heel nuttig zal zijn.”

 

De hoogtepunten van het evenement waren de lancering van nieuwe producten voor 2020, nieuw materiaal voor het versterken van onze Barrel For Life-campagne en om onze impact op het milieu te blijven verminderen, nieuwe technologie voor showrooms om de klantervaring te verbeteren en, kijkend naar de toekomst en beschikbare opportuniteiten, ons thema – Lets go for it! (Laten we ervoor gaan!)

 

Algemeen directeur voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Justin Woodman zei: “De afgelopen 40 jaar heeft ons een sterke basis gegeven en onze toekomstplannen bouwen verder op de twee kernelementen van ons voortdurende succes: showroom en franchisenemer. We gebruiken technologie om ons te verbeteren, te kapitaliseren en ons nog sterker te maken.”

 

De Autosmart-conferentie was een enorm succes. Tijdens het diner werden prijzen uitgereikt als erkenning voor het fantastische werk van het franchisenetwerk en opmerkelijke prestaties.

News, Nieuws