Aquaseal Pro – Een ander soort glans en bescherming

Als u op zoek bent naar langdurige glans en bescherming die super eenvoudig aan te brengen is, hebben wij het antwoord!

De nieuwe Aquaseal Pro is dé nieuwe manier om zowel glans als bescherming aan uw voertuig te geven. Het is eenvoudig aan te brengen in de vorm van schuim of met een lage druk lans. Een snel en gemakkelijk alternatief voor het poetsen van alle soorten voertuigen: van auto’s tot bestelwagens en vrachtwagens. De duurzame glansafwerking gaat weken mee en is weerbestendig, beschermt tegen chemicaliën en weersomstandigheden. Het product bevat hydrofobe, waterafstotende polymeren, die op een indrukwekkende manier het water afstoten en laten parelen.

Bent u een autopoetser of detailer, of hebt u verschillende voertuigen die schoongemaakt en beschermd moeten worden? Met Aquasel Pro doet u dit zo snel en gemakkelijk, dat u dagelijks veel meer auto’s kunt beschermen. Dit bespaart u tijd, moeite en geld.

Vanaf 1 mei is Aquaseal Pro beschikbaar, maar u kunt nu al een vooruitbestelling plaatsen bij uw lokale Autosmart-franchisenemer. Mis het niet en bestel nu!  https://autosmart.nl/services/lokale-verdeler/